-->

Lirik Lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng

PANCASWARA LYRICS - Apakah kamu lagi mencari Lirik Lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng? Kali ini PANCASWARA LYRICS akan menuliskan satu postingan terbaru mengenai Lirik Lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng secara lengkap. Nah, penasaran kan gimana info tentang Lirik Lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng tersebut ? Berikut ini adalah Lirik Lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng selengkapnya :



Lirik Lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng Lengkap Terbaru :

Neng kutho Tulungagung
Dalan iki ngelengke atiku bingung
Mikirne tresnamu sing ilang
Neng treteg lembu peteng Tulungagung

Tansah eleng saben aku nyawang
Kopi cethe sing wes dadi budayane
Lungguh jejer semendhe pundakku
Karo ngomong yen kowe tresno aku

Neng treteg lembu peteng kowe janji
Tresnomu sing gedhe ora bakal lali
Nanging nyatane kowe cidro ing janji
Marang aku sing tansah setyo ngenteni

Treteg lembu peteng iki dadi saksi
Tresnomu sing gedhe ora bakal lali
Panggungrejo pabrik gulo Mojopanggung
Kowe cidro janji marang Gusti sing agung

Song Title : Treteg Lembu Peteng
Artist / Singer : Nella Kharisma
Songwriter : Heru Kumala
Album : Duta Nirwana Vol. 7 Banyuwangi Pacitan
Genre : Dangdut, Koplo
Label : Milady Record


Lagu dari Lirik Lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng sudah bisa didengarkan di media streaming online seperti JOOX, iTunes, Spotify, Deezer dan lainnya. Pancaswara Lyrics tidak menyediakan format audio apapun atau link download di blog ini. Lirik Lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng semata-mata hanya untuk tambahan media informasi dan edukasi dalam menambah wawasan musik kita bersama.

Related Posts

Subscribe Our Newsletter