Lirik Lagu Nabil Ahmad - Pening

Lirik Lagu Nabil Ahmad - Pening




Lirik Lagu Pening oleh Nabil Ahmad :


Pening kepala adoi
Fikir macam macam benda
Sakitnya di kepala
Urat tengkuk pun terasa

Pening kepala adoi
Fikir macam macam benda
Sakitnya di kepala
Urat tengkuk pun terasa

Bila datang hujun bulan
Nak pinjam dengan siapa
Mana nak cekau duit
Bila dah terlebih belanja

Tak ingat masa hadapan
Sekarang dah merana
Terpaksalah ikat perut
Macamlah tak biasa

Tambah ribut
Bila bank asyik call
Kad kredit lebih limit
Belanja awek dekat mall

Tak campur lagi hutang
Pomen kereta overhaul
Kepala dah melantun
Macam bola ping pong

Cerah gelap cerah gelap
Hitam putih macam cerita p. ramlee
Cam nak lelap cam nak lelap
Cuba nak diri dan try gua steady

Pening kepala adoi
Fikir macam macam benda
Sakitnya di kepala
Urat tengkuk pun terasa

Pening kepala adoi
Fikir macam macam benda
Sakitnya di kepala
Urat tengkuk pun terasa

Aduh tagline minggu depan
Banyak kerja nak siapkan
Sampai sakit kepala
Tak de masa lak nak makan

Jalan pula jem
Cilok masuk line kecemasan
Kuda putih angkat tangan
Alamak tok anjang muncul
Depan dapat surat saman

Kena bayar tiga ratus
Habis duit hangus
Sekarang dah tambah serabut

Awek pula buat hal
Dari semalam merajuk
Sampai sekarang cuba call tapi
Tak dapat masuk

Member tanya pe hal ni
Aku cakap dengar ni
Bagi tahu kau sekali
Jangan tanya lepas ni

Dia minta kasut tinggi
Aku terpaksa beli
Sekarang kasut sekali
Dia dah bawa lari

Pening pening kepala pening
Pening pening fikiran runsing
Pening pening kepala pening
Bila nak hilang sakit kepala

Pening kepala adoi
Fikir macam macam benda
Sakitnya di kepala
Urat tengkuk pun terasa

Pening kepala adoi
Fikir macam macam benda
Sakitnya di kepala
Urat tengkuk pun terasa

Pening kepala adoi
Fikir macam macam benda
Sakitnya di kepala
Urat tengkuk pun terasa

Pening kepala adoi
Fikir macam macam benda
Sakitnya di kepala
Urat tengkuk pun terasa

Label : Mixology Music Malaysia


Terimakasih telah membaca Lirik Lagu Nabil Ahmad - Pening terbaru di Pancaswara.Com. Kami masih menunggu kritik, saran, dan masukan untuk perbaikan agar Lirik Lagu Nabil Ahmad - Pening menjadi lebih baik, karena kami tahu masih banyak kekurangan dalam penulisan pada lirik lagu ini. Semoga Lirik Lagu Nabil Ahmad - Pening diatas dapat memudahkan kamu untuk menghafal dan menyanyikan lagu tersebut. PANCASWARA Lirik tidak menyediakan link download lagu mp3 atau dalam format audio apapun, kamu bisa membeli single yang kamu suka atau bisa streaming secara online di iTunes, Deezer,Amazon, GooglePlay, Qobuz, JOOX, Spotify, KKBOX, Anghami, Langit Musik dan layanan media streaming online lainnya. Selamat bernyanyi ria...

No comments:


The song lyrics on PANCASWARA are copyright / property rights of the authors, artists, bands and music labels in question. All media including Song Lyrics, Video Clips, Album Cover and Artist / Band Images found on this site are for hobby, promotion and evaluation purposes only.
Powered by Blogger.