Lirik Lagu MC ZOQQ - Awal Akhir ft. Altimet

Lirik Lagu MC ZOQQ - Awal Akhir ft. Altimet [Album : Lirik Lagu Malaysia Terbaru]



Lirik Lagu MC ZOQQ - Awal Akhir ft. Altimet :
Lirik Lagu Awal Akhir :


[Intro] :
A-yo, Altimet, kau ready?
Confirm arr, Jum!

Heyy!!!

[Verse 1] :
Heyy!!! Rangkap 1 aku mulakan dengan diriku,
Bawak kau pandu lalu terus ke dalam duniaku,
Dengan rima ku ketahuilah siapa aku?
MC ZOQQ dendang gegendang berbahasa Aku,
Mula dengan satu niat satu hajat,
Keliling tidak pandang pada erti giat satu bakat,
Kelat di hadam, lepas tidak dipadam,
Hati berkumpul dendam, dengan mic ku gengam,
Ku bina Jalur kata yang tak kenal siapa,
Tetap mereka alpa, wujudku tidak sapa,
Kenapa? Apa ada pada Mic Grabber?
ku Check one two checka,
kala kau leka terus meneka apa cerita ku reka,
ku reka?? Untuk pengetahuan kepada yang tak menyangka,
Segala duka segala luka segala suka ku peka,
Nasihat ku periksa dulu sebelum kau berkata,
Janji ku kota tuju menjadi nyata…

I’m about to complete the cipher still nobody nicer
Still a midnight marauder word to kamal ali & phifer
Still running these mcs like king of rock non higher
Still switch flows dodging vipers and biters
long race, started on the right foot wrong place
Once viewed as a joker now more like a strong ace
Marathon man i’m trying to say on pace
Had to make myself win since none of us were born great
Game face, yea i make it look easy
To you, but still blood sweat tears believe me
Gotta make your lane and stay on track
When you shine and reign better stay on that
Still in the studio back to my beginning
Still study flows mind spinning while i’m sitting
Still writing though or typing on the screens in
Still smiling bro when the mics on i’m grinning

[Chorus] :
Dari awal aku mencuba, kerap di duga untuk sambung kan saga,
Hingga ke akhir aku mencuba, tidak lega segalanya tak reda,
Aku terus berlari tanpa henti, Aku terus berseni kejar mimpi,
Awal kau jumpaku, dan Akhir kau jumpaku…

[Verse 2] :
Ramai nak aku pergi balik aku nak ke depan
ayam jantan takkan berkokok kalau dalam reban
Ada yang nak “Teh Tarik” ada yang nak “Chantek”
Nak tu nak ni taknak evolusi
Aku bosan dengan siaran ulangan
Siapa tak suka lagu baru tolong pulangkan
Siapa dahagakan flows mari aku tuangkan
Siapa taknak ayat panas aku taknak suamkan

Kala sebuku ku lukis, Kisah hidup ku tulis,
Hingga jeritan ku tetap kalis cermin secebis,
Bercakap dengan diri untuk terus ku berdiri,
Sendiri ku berlari jari ku menghitung hari,
Naik atau hari ku turun, tetap di pra tonton,
oleh mereka yang jakun menonton layar berpantun,
Sopan santun tertawa sinis melihat ku bangun,
Lambat laun kau tersipu gaya bagaikan kartun,
Bukan untuk dapat perhatian dan belas ehsan,
Cuma yakin pada aku tanpa had batasan,
Aku tunduk tidak meninggi kalau kau perasan,
Bila tidak di belakang mic aku seperti kalian,

Jangan sangka buruk masa aku dah suntuk
Bagi orang lain pulak, puas aku dah cukup
Bukan tak dapat buat ikut suka hati
Aku independent dari pertama kali
Bukan tawar hati taknak buat lagi
Tapi ketagih cabaran baru bagi aku cari
Jadi tutup kedai bagi aku bukan jalan
Pena simpan dalam sarung ini tetap tajam

Sekali aku post berapa banyak like yang aku dapat
dengan aku letupkan mic,
telinga kau decide,
dari Awal kau jumpa ku,
buat tak tahu sambil kau berlalu,
dan Akhir kau jumpa ku,
depan mu tetap ada aku…

[Chorus] :
Dari awal aku mencuba, kerap di duga untuk sambung kan saga,
Hingga ke akhir aku mencuba, tidak lega segalanya tak reda,
Aku terus berlari tanpa henti, Aku terus berseni kejar mimpi,
Awal kau jumpaku, dan Akhir kau jumpaku…

Lirik : Altimet dan MC ZOQQ
Komposer : Dedeq dan MC ZOOQ
Arransemen : Dedeq dan MC ZOOQ
Album : Awal Akhir - Single
Label : V.O.G Records

Terimakasih telah membaca Lirik Lagu MC ZOQQ - Awal Akhir ft. Altimet terbaru di Pancaswara.Com. Kami masih menunggu kritik, saran, dan masukan untuk perbaikan agar Lirik Lagu MC ZOQQ - Awal Akhir ft. Altimet menjadi lebih baik, karena kami tahu masih banyak kekurangan dalam penulisan pada lirik lagu ini. Semoga Lirik Lagu MC ZOQQ - Awal Akhir ft. Altimet diatas dapat memudahkan kamu untuk menghafal dan menyanyikan lagu tersebut. PANCASWARA Lirik tidak menyediakan link download lagu mp3 atau dalam format audio apapun, kamu bisa membeli single yang kamu suka atau bisa streaming secara online di iTunes, Deezer,Amazon, GooglePlay, Qobuz, JOOX, Spotify, KKBOX, Anghami, Langit Musik dan layanan media streaming online lainnya. Selamat bernyanyi ria...

No comments:


The song lyrics on PANCASWARA are copyright / property rights of the authors, artists, bands and music labels in question. All media including Song Lyrics, Video Clips, Album Cover and Artist / Band Images found on this site are for hobby, promotion and evaluation purposes only.
Powered by Blogger.