-->

Lirik Lagu Aleehya - Sholli Wa Sallim Daiman

PANCASWARA LYRICS - Apakah kamu lagi mencari Lirik Lagu Aleehya - Sholli Wa Sallim Daiman? Kali ini PANCASWARA LYRICS akan menuliskan satu postingan terbaru mengenai Lirik Lagu Aleehya - Sholli Wa Sallim Daiman secara lengkap. Nah, penasaran kan gimana info tentang Lirik Lagu Aleehya - Sholli Wa Sallim Daiman tersebut ? Berikut ini adalah Lirik Lagu Aleehya - Sholli Wa Sallim Daiman selengkapnya :

Lirik Lagu Aleehya - Sholli Wa Sallim Daiman Terbaru di Koleksi Lirik Lagu religi Indonesia.



Lirik Lagu Sholli Wa Sallim Daiman oleh Aleehya :
Sholli Wa Sallim Daiman Lyrics by Aleehya :

Sholli wasallim daiman ‘alahmada
Sholli wasallim daiman ‘alahmada
Wal ali wal ashhaabiman qodwahada
Wal ali wal ashhaabiman qodwahada

Ayo do ngurangi nonton televisi
Timbang nonton tivi luwih becik ngaji
Ahbabul musthofa wadah kanggo ngaji
Kumpul poro habaib lan poro kyai

Ayo bareng-bareng mangkat pegajian
Kanthi ati seneng arep sholawatan
Ngajak tonggo-tonggo ngadakne rombongan
Colt brondol disewo urun mangewunan

Klambine you can see utowo press body
Mbukak aurote ora nduwe wedi
Ngono kuwi podo karo mbukak wadi
Bakal nrimo sikso suk yen uwis mati

Lanang karo wadon podho keluyuran
Pamit nang wong tuwo jare pengajian
Ing nyatane malah dho pacar-pacaran
Budhal soko ngaji dho bonceng-boncengan

Lanang karo wadon manggon sepi-sepi
Nyanding senggal-senggol koyo kebo sapi
Ngono kuwi duso nurut coro nabi
Ojo diterusno yen durung dirabi

Sholat limang wektu ayo podho njogo
Jama'ah ing masjid bareng sak keluargo
Urip kroso enteng nalika ing dunyo
Ganjarane gedhe manggon ing suargo

Yen sholat kesusu ora biso pernah
Rukuk lan sujude ditoto sing nggenah
Sing khusyuk lan khuduk ugo tuma’ninah
Ngerteni sing wajib lan ngerti sing sunnah

Akeh bocah podho matur tahlilan bid’ah
Akeh bocah podho matur yasinan bid’ah
Bapak ibu ora jawab sebabe susah
Durung-durung anak iki kok ora genah

Akeh mantu podho matur sholawatan duso
Akeh mantu podho matur wiridan duso
Moro tuo ora jawab sebabe kroso
Durung-durung mantu iki ternyata loro


"Aleehya - Sholli Wa Sallim Daiman" Song and Lyrics Info :
Song Title : Sholli Wa Sallim Daiman
Artist / Singer : Aleehya
Songwriters : NN
Album : Single Pop Indonesia (2019)
Genre : Rap, HipHop, Islamic, Indonesia
Label : Samudra Record


Pastikan kamu sudah melihat video musik Aleehya - Sholli Wa Sallim Daiman, dan Lagu Aleehya - Sholli Wa Sallim Daiman bisa didengarkan di toko musik, platform digital dan media streaming kesayanganmu seperti iTunes, KKBOX, Deezer, JOOX, Spotify, Langit Musik dan lainnya. Chord Gitar untuk saat ini belum tersedia. Dapatkan lirik lagu Aleehya lainnya hanya di Pancaswara.com


Lagu dari Lirik Lagu Aleehya - Sholli Wa Sallim Daiman sudah bisa didengarkan di media streaming online seperti JOOX, iTunes, Spotify, Deezer dan lainnya. Pancaswara Lyrics tidak menyediakan format audio apapun atau link download di blog ini. Lirik Lagu Aleehya - Sholli Wa Sallim Daiman semata-mata hanya untuk tambahan media informasi dan edukasi dalam menambah wawasan musik kita bersama.

Related Posts

Subscribe Our Newsletter