Lirik Lagu Amzeeq - Yang Benar ft. Baal

Lirik Lagu Amzeeq - Yang Benar ft. Baal Terbaru lengkap. Lirik Lagu "Yang Benar" oleh Amzeeq. Lirik lagu Lengkap Yang Benar - Amzeeq Terbaru 2018.

Lirik Lagu Amzeeq - Yang Benar ft. Baal - Lirik lagu Lengkap
Lirik Lagu Amzeeq - Yang Benar ft. Baal

Lirik Lagu Amzeeq - Yang Benar
Song Title:Yang Benar
Artist / Singer:Amzeeq, Baal
Song Writers:Baal, Kmy Kmo
Composers:Amzeeq, Luca Sickta
Album:Yang Benar - Single
Year:2018
Genre:Rap, Pop, R&B
Recording Studio:Verse Records
Distribute by:CQ Music
Label:Luncai Emas
Language:Malay

Pastikan kamu sudah melihat video musiknya, dan Lagu Amzeeq - Yang Benar bisa didengarkan di toko musik, platform digital dan media streaming kesayanganmu seperti iTunes, KKBOX, Deezer, JOOX, Spotify, Langit Musik dan lainnya. Dapatkan lirik lagu Amzeeq lainnya hanya di Pancaswara.com

Lirik Lagu Amzeeq - Yang Benar ft. Baal Lyrics :


Mula resah dalam hati kurang putih, kelabu
Mula timbul rasa angkuh kurang faham,cemburu
Jalan cerah betukar gelap tanpa bersuluh
Dulu mungkin pohon utuh sekarang jatuh luluh

Bukan tak pernah cuba ubah atur
Berkali ubah punah yang datang si hancur
Konon bermeditasi lakun mula lantun
Makan jerat sendiri habis tunduk santun

Yang benar, aku tahu
Yang benar, cukup satu
Yang benar, waktu itu
Berikan penjelasan nyata

Yang benar, diciptakan
Yang benar, jangan biar simpan
Yang benar, dilupakan
Akhir penghujung kekal sama, eey

Bermula ubah pendirian
Terpadam sejarah lantas tutup impian
Terlajak depan, kau kurang sabar kan?
Nafikan sayang lagi kerna dah tak tahan

Nafsu melonjak hanya nak menghentak
Berontak dalam otak yang elok pun rosak
Liberalisma, konon keluar kotak
Sebaris candu baru, pun tak nampak rosak

Bintang filem juta jutaannya pecah panggung,
Pernah bersama menggunung sekarang sendiri tampung
Sekenalan kampung,sudah mula mahu teropong
Tempurung murung terbuka,tabur kecam sombong

Tari pagi, tarik sunti,tari panas api nanti
Deklamasi destinasi mungkin tuju hari mati
Lain hari lain gelas,mungkin kekal sampai mati
Maaf kita lain kelas,kuliah henti cara rasmi

Yang benar, aku tahu
Yang benar, cukup satu
Yang benar, waktu itu
Berikan penjelasan nyata

Yang benar, diciptakan
Yang benar, jangan biar simpan
Yang benar, dilupakan
Akhir penghujung kekal sama

Lupakan saja apa yang sudah terlepas
Berkali kali mencari jawapan ku lemas
Diskusi antara kita acapkali dibidas
Kejujuran tiada batas pabila kau cemas

Perasaan tanpa perasan sudah tersimpan
Buncah dek diri kerna tak mahu ku lepaskan
Pendam jawapan pabila berseorangan
Hanya fikirkan nafsu diri bukan keperluan

Menyelam lautan apus demi hapus perbalahan
Biarpun putih mata dari berputar haluan
Biar ku bergini dari berputar fikiran
Tak perlu disoal jawapanku tetap bukan

Bukan tak pernah cuba ubah atur
Berkali ubah punah yang datang si hancur
Konon bermeditasi lakun mula lantun
Makan jerat sendiri habis tunduk santun

Yang benar, aku tahu
Yang benar, cukup satu
Yang benar, waktu itu
Berikan penjelasan nyata

Yang benar, diciptakan
Yang benar, jangan biar simpan
Yang benar, dilupakan
Akhir penghujung kekal sama, eyy

Baca Juga

Terimakasih telah membaca lirik lagu Lirik Lagu Amzeeq - Yang Benar ft. Baal terbaru di Pancaswara.Com. Semoga Lirik Lagu Lirik Lagu Amzeeq - Yang Benar ft. Baal diatas dapat memudahkan kamu untuk menghafal dan menyanyikan lagu tersebut. PANCASWARA Lirik tidak menyediakan link download lagu mp3, kamu bisa membeli single yang kamu suka atau bisa streaming secara online di iTunes, Deezer, JOOX, Spotify, KKBOX, Langit Musik dan layanan media streaming online lainnya. Selamat bernyanyi ria...

No comments:

Disclaimer :

Lirik lagu yang ada di PANCASWARA ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk Lirik Lagu, Video Klip, Cover Album dan Gambar Artis/Band yang terdapat di situs ini hanyalah untuk keperluan hobi, promosi dan evaluasi saja.
Semua lirik yang ada di dalam blog ini didapat dari pihak ketiga dan situs-situs pencarian yang berkaitan dengan lirik, musik seperti Youtube, Google dan lainnya.

The song lyrics on PANCASWARA are copyright / property rights of the authors, artists, bands and music labels in question. All media including Song Lyrics, Video Clips, Album Cover and Artist / Band Images found on this site are for hobby, promotion and evaluation purposes only.
All the lyrics in this blog are obtained from third parties and search sites related to lyrics, music such as Youtube, Google and others.
Powered by Blogger.