Ads Top

Beeru - Sampai Bila

Lirik Lagu Beeru - Sampai Bila - Single Rap HipHop Malaysia Terbaru dalam Carta Muzik Terkini

Lagu Beeru - Sampai Bila Lirik Terbaru
Title:Sampai Bila
Artist / Singer: Beeru
Song Writer:BeeRu
Album:Sampai Bila - Single (2018)
Label / Prod.:Badrul Hisyam Studio Malaysia
Genre:Rap, Hip-Hop, Malaysia
Language:Malay


Lirik Lagu Beeru - Sampai Bila :

[Intro] :
Eyy.. Aha
I am BeeRu

Sampai bila
Sampai bila

[Verse 1] :
Datang KL aku galas satu backpack
Pakai full cap aku belum kenal snapback
Tumpang kawan, kawan-kawan dari Ipoh
Ini pekan orang handsome
Budak skuter (relax)

Aku tak give up
Ya masih all out
Ini along anak Encik Azmi
Puan Salizah dalam doa
Angah kakak jaga abah adik baby Nini

Sampai mana?
Sampai bila-bila bagi along masa tak lama
Cuma sikit lagi
Malam ku jaga, siang ku lena
Michaelian spirit still dalam hati

Glory Ayamas Dataran Ipoh
Ipoh Parade Katipolo Jusco
Vegas Hollywood Lonceng Emas
Bomba Ipoh Garden East
Keep it real Coco

Ayyo superstar ayyo rapstar
Ayyo to all the famous fashion bloggers
Ayyo semua tak lupa semua
Aku masih rap dan kekal hip-hopper (shhh)

[Chorus] :
Sampai bila mesti aku tunduk
Sampai bila nak ikut telunjuk
Sampai bila kurang isi dalam saku
Puas sudah aku tunggu
Sampai hidup haru biru

Sampai bila nanti-nanti dulu
Sampai bila harus aku lalu
Sampai bila diam-diam ku membisu
Sampai masa jalan dulu
Jalan aku cara aku

[Verse 2] :
Abah mama along nak baju biru tu
Baju mana long?
Tu yang Fubu tu
Baju tu kan besar?
Boleh pakai lama
Tengok dekat mana?
Too Phat pakai mama

Oh mama
Mama pergi dulu
Al-Fatihah mama dah tak macam dulu
Sabar ya abah along tak jadi engineer
Along pergi KL mahu jadi rapper

Aku BeeRu bermula dengan Pria Pujangga
Bersama Aifaa Victor rakam lagu pertama
DJ Krates dj nya TFC
Sama menulis lagu cahaya dengan Zizi

Zizan Opss! Aku Dah Ter …
Eddie Ghiller di Twitter
Apa Celop To’ jadinya Tiga Swagger
Muncul Syifa Viva Power Power
Power DJ Rangga Muffin sama cahaya Afifah

Biasalah manusia datang pergi tak sama
Lengkaplah cerita aku hargai semua
Aku ulang semula datang perginya tak sama
Lengkaplah cerita aku hargai semua

[Chorus] :
Sampai bila mesti aku tunduk
Sampai bila nak ikut telunjuk
Sampai bila kurang isi dalam saku
Puas sudah aku tunggu
Sampai hidup haru biru

Sampai bila nanti-nanti dulu
Sampai bila harus aku lalu
Sampai bila diam-diam ku membisu
Sampai masa jalan dulu
Jalan aku cara aku

[Verse 3] :
Wahai semua yang bermula pasti ada tamatnya
Lepas satu-satu aku nampak pula yang seterusnya
Walau tak semua aku dah fahami segala
Walau bagaimana aku dah penat bersuara

Mungkin bagi engkau aku bukannya sesiapa
Tapi bagi aku mereka bagaikan keluarga
Aku sanggup aku biarkan aku sengsara
Ingat tak satu-satu kita kecapi bersama

Memang terkilan perit pahit perlu ditelan
Luka pasti sembuh walaupun perlahan-lahan
Tapi percayalah pasti datangnya bahagia
Ku doakan untuk semua dan aku juga

[Outro] :
Ku doakan untuk semua dan aku juga


Baca Juga

Terimakasih telah membaca lirik lagu Beeru - Sampai Bila terbaru di Pancaswara.Com. Semoga Lirik Lagu Beeru - Sampai Bila diatas dapat memudahkan kamu untuk menghafal dan menyanyikan lagu tersebut. PANCASWARA Lirik tidak menyediakan link download lagu mp3, kamu bisa membeli single yang kamu suka atau bisa streaming secara online di iTunes, Deezer, JOOX, Spotify, KKBOX, Langit Musik dan layanan media streaming online lainnya. Selamat bernyanyi ria...

No comments:

Powered by Blogger.