Ads Top

Lirik Lagu Aman RA - YeDowh

Lirik Lagu Aman RA - YeDowh - Pancaswara Lyrics
Lirik Lagu Aman RA - YeDowh


Lirik Lagu Aman RA - YeDowh :

Sebuah Lagu Aman RA - YeDowh dari Album "REBEL" :


YeDowh
YeDowh
YeDowh
Ye-Ye-YeDowh (dowh)

YeDowh
YeDowh
Yeah, yeah
Fuhh..kau yer yer je Mat!

YeDowh (dowh, dowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (dowh, dowh)
YeDowh (YeDowh)

YeDowh (dowh, dowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (dowh, dowh)
YeDowh (YeDowh)

YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)

YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh...

General pun, ya
President pun, ya
CEO pun, ya
Strategist pun, ya

Budak flat pun, ya
Budak rap pun, ya
Perhatian
Dunia ini aku punya


Aku kombinasi Altimet, Malique & Joe
Cukup aku seorang untuk terbalikkan show
Rappers suka flow, aku suka cashflow
Lahir mewah tapi leader macam Castro

Bukan Fidel tapi high fidelity
Loyal to the game, hustler mentality
Ramai ngaku lit, tapi aku literally
Lit, lit, lit, lit
Lit, lit, lit, really
Sumpah...

YeDowh (dowh, dowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (dowh, dowh)
YeDowh (YeDowh)

YeDowh (dowh, dowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (dowh, dowh)
YeDowh (YeDowh)

YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)

YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh...

Dekat mana man?
Dekat rumah awek lu
Dia OD, aku ODW
On the way, sayang
On the, on the way, sayang

B, sikit lagi dah nak sampai you
Wa selamba jer tanda dia, tanya dia (tanya dia)
Lu hamba dia, tanpa dia, Tumblr (Tumblr)
Lu asyik syak, asyik nak, larang dia (Yeah, yeah, yeah)
Wa paksa tak, rasa dah, barang dia (ahh)

Pa-pa-pa-pandai makan, pandai simpan, feel me?
Dia mintak password wifi sebab dia nak connect (yeah)
Dia mintak password wifi sebab dia nak connect (haha)
Dia mintak password wifi sebab dia nak connect

YeDowh (dowh, dowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (dowh, dowh)
YeDowh (YeDowh)

YeDowh (dowh, dowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (dowh, dowh)
YeDowh (YeDowh)

YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)

YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh...

Ta-ta-takda parti macam rara parti sebab rara parti don’t stop (don't stop, ayy)
Takda parti macam rara parti sebab rara parti don’t stop (don't stop, ayy)
Takda parti macam rara parti sebab rara parti don’t stop (don't stop)
Takda parti macam (hahahahahaha)

YeDowh (dowh, dowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (dowh, dowh)
YeDowh (YeDowh)

YeDowh (dowh, dowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (dowh, dowh)
YeDowh (YeDowh)

YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)

YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh (YeDowh)
YeDowh...


Baca Juga




Info Lirik dan Lagu :
Tajuk Lagu : YeDowh
Artist / Penyanyi : Aman RA
Lagu & Lirik : AMAN-RA
Album : Lirik Lagu Aman RA Terbaru (2018)
Genre : Rap, Hip Hop
Single / Universal Music Malaysia

Lirik Lagu Aman RA - YeDowh

Baca Juga

Terimakasih telah membaca lirik lagu Lirik Lagu Aman RA - YeDowh terbaru di Pancaswara.Com. Semoga Lirik Lagu Lirik Lagu Aman RA - YeDowh diatas dapat memudahkan kamu untuk menghafal dan menyanyikan lagu tersebut. PANCASWARA Lirik tidak menyediakan link download lagu mp3, kamu bisa membeli single yang kamu suka atau bisa streaming secara online di iTunes, Deezer, JOOX, Spotify, KKBOX, Langit Musik dan layanan media streaming online lainnya. Selamat bernyanyi ria...

No comments:

Powered by Blogger.