Ads Top

Lirik Lagu Aman RA - BudakFlat

Lirik Lagu Aman RA - BudakFlat - Pancaswara Lyrics
Lirik Lagu Aman RA - BudakFlat


Lirik Lagu Aman RA - BudakFlat :

Sebuah Lagu Aman RA - BudakFlat dari Album "REBEL" :


Budak Flat...
Ra...
Ra...

Keramat represent straight outta AU3
Cakap terang lagi terang dari HID
Orangnya low profile tapi ranking MVP
Hajat nak luaskan kuasa macam JDT

Blok aku panas bukan cerita gebang
Sarang segala barang hanya hati kering tenang
Datang gudang tak diundang
Bayang sepanjang badan ey
Datang cara elok jangan wayang jangan

Zon merah malaria
Lampu biru Black Maria
Memori nostalgia mama sakit histeria
Flow lain macam keep it low lain macam
If you know lain macam then you know

All eyes on me
Straight outta AU3
Nak duit segenggam tukar jadi seguni
Cita cita rarri diatas C70
Nak diri jadi kaya sebelum mati

All eyes on me
Straight outta AU3
Nak duit segenggam tukar jadi seguni
Cita cita rarri diatas C70
Nak diri jadi kaya sebelum mati

Dari mana John ? Nak ke mana John ?
Lambung ke kampung blok dah kena raid dengan Bon
Pasal dapur aku on tapi bukan masak masak
Nak hidup macam Don kena pikir masak masak

100cc teman kehulu hilir
Akal mahu isi jiwa rasa terpinggir
Realiti ini sebenarnya kejam
Sakit hati diam dalam pendam

Menyendiri tanpa bersendiri
Tertanya tanya kenapa hidup ini begini
Menunggu siang hari hingga mata hilang seri
Berapa ramai lagi kena miskin sampai mati ? Bae

Zon merah malaria
Lampu biru Black Maria
Memori nostalgia mama sakit histeria
Flow lain macam keep it low lain macam
If you know lain macam then you know

All eyes on me
Straight outta AU3
Nak duit segenggam tukar jadi seguni
Cita cita rarri diatas C70
Nak diri jadi kaya sebelum mati

All eyes on me
Straight outta AU3
Nak duit segenggam tukar jadi seguni
Cita cita rarri diatas C70
Nak diri jadi kaya sebelum mati

All eyes on me
(All eyes on me)
Straight outta AU3
(Straight Outta AU3)

Nak duit segenggam
(Nak duit segenggam)
Tukar jadi seguni
(Tukar jadi seguni)

Cita cita rarri
(Cita cita rarri)
Diatas C70
(Diatas C70)

Nak diri jadi
(Nak diri jadi)
Kaya sebelum mati
(kaya sebelum mati)

Papa bukan Dato'
Mama bukan Datin
Belajar pun tak tinggi
Tak sampai manara gading

Hustle demi hasil
Hidup terumbang ambing
Tapi budak budak ini
Tapi budak budak ini
Tapi budak budak ini
Asyik mintak signnnn !!



Baca Juga




Info Lirik dan Lagu :
Tajuk Lagu : BudakFlat
Artist / Penyanyi : Aman RA
Lagu & Lirik : AMAN-RA
Album : Lirik Lagu Aman RA Terbaru (2018)
Genre : Rap, Hip Hop
Single / Universal Music Malaysia

Lirik Lagu Aman RA - BudakFlat

Baca Juga

Terimakasih telah membaca lirik lagu Lirik Lagu Aman RA - BudakFlat terbaru di Pancaswara.Com. Semoga Lirik Lagu Lirik Lagu Aman RA - BudakFlat diatas dapat memudahkan kamu untuk menghafal dan menyanyikan lagu tersebut. PANCASWARA Lirik tidak menyediakan link download lagu mp3, kamu bisa membeli single yang kamu suka atau bisa streaming secara online di iTunes, Deezer, JOOX, Spotify, KKBOX, Langit Musik dan layanan media streaming online lainnya. Selamat bernyanyi ria...

No comments:

Powered by Blogger.